• Ustvari profil trenerja
Prijavi se

Prikaz rezultatov za: Skupinska & vodena vadba (dejavnost)

Sortiraj po:
Filtriraj po:

Klemen Maček

 • Dejavnosti
  Skupinska & vodena vadba

Osebni trener za ženske

mapMarkerGrey Ljubljana in okolica

Erika Pacek

 • Dejavnosti
  Skupinska & vodena vadba

Ljubezen do športa vedno na prvem mestu, sem se odločila pustiti super službo v mednarodno priznanem podjetju in se posvetiti izključno vadbam, ki so moja strast že od otroštva. Kot otrok sem celo tekmovala v športni aerobiki, ki mi je prinesla kar nekaj medalj, prav tako pa sem veliko plesala (jazz balet, show dance). V času študija pa sem preizkusila 101 vadbo in se nato tudi sama preizkusila v poučevanju. Najbolj blizu mi je bila barre vadba. Barre vadba je mešanica pilatesa, yoge in vaj iz baleta. Imam mednarodno Bootybarre in Bbarreless licenco. Gre za vadbo, ki je energična in zelo učinkovita vadba za ženske vseh starosti, ki je dobila ime po baletnem drogu ob katerem skozi uro krepimo telo. Vadba je za vse ženske, ki ljubijo ples in vadbo. Punce, tokrat lahko vadite oboje! Bbarreless je podobna različica vadbe Bootybarre, le da le-ta poteka brez baletnega droga in vsebuje več cardio prvin.

mapMarkerGrey Primorska regija

FITnatty - skupinske vadbe

 • Dejavnosti
  Skupinska & vodena vadba

SI ŽELIŠ POSTATI FIT IN BOLJ ZDRAV? Potem se nam pridruži na priljubljenih skupinskih vadbah, ki potekajo pod mojim vodstvom. Moje ime je Goran Cernatič, sem licenciran: AFP trener, Hard Body coach, inštruktor vodenih vadb in fitnessa s 15 letnimi izkušnjami v tej idustriji.

mapMarkerGrey Goriška regija

Rok Urbančič

 • Dejavnosti
  Crossfit & funkcionalna vadba | Fitnes | Kondicijski trener | Skupinska & vodena vadba

Magister profesor športne vzgoje (Fakulteta za šport), fitnes trener (dvoletno usmerjanje na področju fitnesa na Fakulteti za šport), licenca za vodenje Zdrave vadbe ABC (Športna unija Slovenije), Diplomiral in magistriral s področja fitnesa.

mapMarkerGrey Goriška regija