• Ustvari profil trenerja
Prijavi se

Osebni trener in trenerske storitve

Dobrodošli na mojem profilu

Crossfit & funkcionalna vadba

Verjemi, da zmoreš!

Odločiš se lahko med osebnim trenerstvom ter skupinskimi vadbami. Obe obliki vadbe potekate v večini na lastno težo, po potrebi pa boš uporabljal razne pripomočke: elastike, take in drugačne žoge ter utežke.

S pomočjo le-teh boš deležen dinamičnega ter zanimivega treninga, prilagojenega tebi ter tvojim zmožnostim. Kombinacija različnih vaj:za moč, vzdržljivost, kondicijo, stabilizacijo trupa in sklepov ter ravnotežje ti bo vsekakor dvignila raven energije in izboljšal kakovost življenja.

Na poti do tvojega cilja bi te rada predvsem naučila uporabljati ter začutiti svoje telo, tako boš zmanjšal možnost poškodb ne samo med samim treningom ampak tudi v vsakdanjem življenju.

 

Galerija


Zasedenost terminov

  • Crossfit & funkcionalna vadba
  • Prosta mesta in termini
  • Cena storitve
    Po dogovoru

Ocene in komentarji

Jana G ocena: 5
24.11.2019
Pristala sem na osebno trenerstvo, ker nisem imela casa za skupinske vadbe pa tudi ucinek je hitrejsi, ko delas 1 na 1 z instruktorjem. Vse pohvale Evi, katera je imela zame zmeraj jekleno voljo in veliko motivacije! Zelo jo priporocam.Tina J ocena: 5
07.10.2019
Zelo zadovoljna z njenimi treningi, posveti se vsakemu posamezniku! Odlicna trenerka!Blaž V ocena: 5
07.10.2019
Top trenerka! Priporočam vsakomur, ki išče perfekcijo v tej panogi vadb.Dejan T ocena: 5
07.10.2019
Zelo zadovoljen z njenimi vadbami, rezultati zagotovljeni!Sanja K ocena: 5
07.10.2019
Zelo zadovoljna z njenimi vadbami, ki so zelo razgibane in prilagojene formi posameznika. Top trenerka, rezultati zagotovljeni!Oddaj komentar