• Ustvari profil trenerja
Prijavi se

Osebni trener in trenerske storitve

Dobrodošli na mojem profilu

Fitnes

Sem licencirana inštruktorica fitnesa Fitnes zveze Slovenije, inštruktorica Les Mills vodenih treningov (Body Pump, Body Attack, Les Mills Grit). 
Vodim osebne treninge in manjše semi privat skupine. 
 
Sem pa tudi mamica dveh najstnikov in še kako dobro vem kako je, ko si utrujena, ko bi najraje ležala na kavču in imela mir. Vendar pa ti lahko iz prve roke povem, da ni boljšega občutka kot si vzeti čas zase, narediti dober trening, biti fit in si posledično polna energije. Za to je potreben "klik" v glavi in motivacija, ta motivacija sem lahko jaz. Morala boš stopiti iz "cone udobja", in občutek, ko narediš nekaj zase, se posvetiš sebi je fenomenalen (doma tako in tako vse počaka ;-))
 
To ne velja samo za mamice, to velja za vse, ki si želite v svojem telesu dobro počutiti, postati ali pa ostati fit, spremeniti način življenja na bolje, pridobiti na samozavesti in samopodi. 
Treninge prilagodim vsaki posameznici glede na želje oziroma cilje. Seveda pa je poleg treninga zelo pomemben dejavnik pravilno prehranjevanje. Ne zagovarjam striktnih diet ampak način prehranjevanja, ki ti ustreza, ki ga lahko vključiš v svoj način življenja in ki ga lahko vzdržuješ dolgoročno. 
 
Torej, če želiš spremeniti način življenja na bolje in sama ne veš kako, me čimprej kontaktiraj, da se dogovoriva za pogovor in narediva dolgoročni plan, ki te bo popeljal do željenih rezultatov in boljšega počutja.
 

Zasedenost terminov

  • Fitnes
  • Prosta mesta in termini
  • Cena storitve
    Po dogovoru

Ocene in komentarji

Petra K ocena: 5
23.11.2019
Ko sem se odločala za osebnega trenerja sem želela osebo ki je energiča, posluša tvoje želje in ti sledi pri vsakem gibu. Vse to mi nudi Anita. Je moja osebna trenerka že leto in pol in moram priznati da je v vseh pogledih zelo strokovna, te stalno spodbuja in popravlja, da vaje izvajaš pravilno.Oddaj komentar