• Ustvari profil trenerja
Prijavi se

Osebni trener in trenerske storitve

Dobrodošli na mojem profilu

Fitnes

V programu hujšanja se posvetiva izgubi odvečne telesne maščobe s ciljem permanentne spremembe življenjskih navad. Izdelava strateški načrt, do potankosti prilagojen le tebi.

Program zagotavlja, da na tvoji poti NE boš izgubil motivacije, temveč le tiste neželjene kilograme.

 

Program oblikovanje telesa je za tiste bolj izkušene, ki imate že nekaj odkvihtanih serij in raztegnjenih “zajl” v zadnjih letih. Je naprednejši in osnovan na študijah priznanih fitnes gurujev, ki zagovarjajo preizkušene in utemeljene metode, vendar je ponovno (kot vsak) popolnoma prilagojen uporabniku.

 

Treningi potekajo raznoliko, zagovarjam širok spekter načinov vadb, saj se telo vse prehitro adaptira in preden se zavemo, imamo zategnjeno ročno zavoro na poti proti cilju. izvedel boš vse skrivnosti različnih tehnik za dvig intenzivnosti, vse od mehansko naprednih “drop set-ov”, kompleksnih vaj, “time under tension” sistema, “load set-ov”, “break down-ov”, ekscentričnih kontrakcij, ipd..

Galerija


Pogosta vprašanja

Koliko časa je potrebno, da so opazne spremembe?

Odvisno od posameznika, njegove discipline pri prehrani, motivacije ter genetike. Ponavadi je potrebno okoli 8-12 tednov, da oseba opazi spremembe na sebi. Predvsem v konfekcijski številki :)

Zasedenost terminov

  • Fitnes
  • Prosta mesta in termini
  • Cena storitve
    30 eur / trening oz. po dogovoru

Ocene in komentarji

Trenutno ni nobenega komentarja.

Oddaj komentar