• Ustvari profil trenerja
Prijavi se

Osebni trener in trenerske storitve

Dobrodošli na mojem profilu

Revitalizacija & Rehabilitacija

Sem Anže Jert in prihajam iz Slovenj Gradca. Šport me spremlja že celo življenje - sprva sem 11 let igral rokomet, nato sem se 3 leta ukvarjal z mešanimi borilnimi veščinami, naslednja 3 leta pa tudi z ameriškim nogometom. Vmes sem skoraj celotno obdobje, od 1. letnika gimnazije, izvajal vadbo z lastno težo. Lako bi rekel, da učinke različnih tipov vadb na telo poznam, prav tako pa se zavedam kakšna količina vadbe lahko telesu škoduje. Prakso sem moral podpreti še s teorijo, zato sem se vpisal na Fakulteto za šport, kjer pišem diplomo iz regeneracije po visoko intenzivni vadbi. 

Predvsem me zanima učinkovito gibanje telesa, optimalna prehrana in kondicijska priprava, tako športnikov kot tudi rekreativcev. Spisal sem že več kot 50 jedilnikov, z nekaj strankami izvajam tudi individualne treninge. Vseeno pa je moje področje bolj usmerjeno v prehransko svetovanje. 

Pri delu s strankami mi je pomembno predvsem to, da mi zaupajo, povejo kaj bi radi dosegli s prehano in treningi, sam pa se trudim te želje čim bolj optimalno uresničevat s kakovostno prehrano in rednimi ter skrbno načrtovanimi treningi. Napredek posameznika sproti spremljam - z namenom, da oba (predvsem pa vadeči) vidiva razliko v optimalnejšem delovanju njegovega telesa, boljšem počutju in zdravju.

Trenutno se največ ukvarjam s športniki borilnih veščin (MMA, BJJ, Muay Thai, Judo), z ameriškimi nogometaši in nogometaši.  Prav tako sodelujem z dvakratnim evropskim prvakom v BJJ, evropsko prvakinjo v JUDO, nosilcem pasov v dveh kategorijah K-1, slovenskim MMA borcem in drugimi. Vodim njihovo prehrano, pri nekaterih pa tudi kondicijsko pripravo.

Pogosta vprašanja

Lahko s prehrano vplivam na učinkovitost delovanja svojega telesa?

S pravilnimi tehnikami in kakovostnimi mikro/makro hranili lahko vplivaš na učinkovitejše delovanje svojega telesa. Potrebuješ le prave smernice, potrpljenje in disciplino.

Zasedenost terminov

  • Revitalizacija & Rehabilitacija
  • Prosta mesta in termini
  • Cena storitve
    Po dogovoru

Ocene in komentarji

Trenutno ni nobenega komentarja.

Oddaj komentar